Logo uitleg

cropped-logoklein1.jpgMijn logo heb ik ontwikkeld in mijn therapietijd. (2012-2014).
Zij laat zien, dat mijn hart van boven open is en donker gekleurd. Dit betekent dat er niet altijd harmonie heerst(e) in mijn hart. (Gebroken en bloedde, pijn deed). Maar als ik mijn hart (gevoel) volg, dan kleurt zij lichter (vrede, warmte, hartelijk en vriendelijk) en vindt haar rust in mijn gevonden harmonie. Dat zie je omdat zij daar in uitkomt.  Ook al is dat lang niet altijd gemakkelijk, maar…volhardt…Dan ga je je eigen Harmonie vinden.
Voor mij betekent dat wel dat wel dat  mijn hart gezuiverd moet zijn en door kennis (blijven opnemen), die goed over/doordacht wordt en afgedaald is in mijn hart. Volgens Spreuken 3: 5 en 28: 26: Het goede doen en de perfecte wil van God doen. Betekent naar Mattheüs 22 : 37-39: “Jehovah, mijn God liefhebben met mijn hele hart, mijn hele ziel, met al mijn verstand”. Dit is het eerste en grootste gebod. Het tweede hieraan gelijk is dit: “Mijn naaste liefhebben als mijzelf”.

Slogan

Deze foto is mijn slogan.
Het is altijd nog mogelijk om te glimlachen naar iemand die het moeilijk heeft, als je niet (meer) weet wat je kunt zeggen.

Ik las het volgende verhaal over een glimlach op een servet:
Hij kost niets maar brengt veel teweeg. Hij schiet voorbij in een flits maar de herinnering eraan blijft soms voor altijd. Toch laat hij zich niet stelen, lenen of kopen. En als ik te moe mocht zijn je mijn glimlach te schenken. Wil je er asjeblieft een van jou schenken? Want niemand heeft een glimlach zo nodig als wie er geen een meer te geven heeft.